Creatieve
Ontdekkingsreizen
in Technologie

Portfolio

Hiermode 35

Communicatietraject, bedrijfsfeest concept en modeshow voor Hier mode

Kerstpakket en personeelsfeest voor Hier mode werden samengevoegd tot een traject met opdrachten en verassingen die uiteindelijk samenkomen op een groot feest ter ere van het 35 jarig bestaan van het bedrijf en erna zelfs nog even verdergaat.

In de maanden voorafgaande aan het feest kreeg elk team (filiaal) ongeveer elke twee weken een opdracht of aanwijzing. In eerste instantie is niet altijd duidelijk waarvoor het precies was, maar op het feest kwam alles samen. De opdrachten en aanwijzingen kunnen op verschillende manieren, via verschillende media aankomen, per post, email, filmpje, dia etc. De vormgeving loopt van huisstijl van Hier mode op de eerste kaart langzaam naar de feestvormgeving aan het eind (dia, 1975, feestelijke stijl)

Het feest zelf was een seventies feest waar elk filiaal iemand moest afvaardigen om op de catwalk in een echte modeshow de outfits uit de opdrachten uit het feestcommunicatie trajectte lopen. Er was ook nog een fotosessie met echte mode fotograaf waar iedereen zij/haar outfit  kon laten vastleggen en een interactieve theater act rondom de sappige anekdotes uit de bedrijfs historie.