Creatieve
Ontdekkingsreizen
in Technologie

Portfolio

De wapenhandelaren bijeenkomst

Bedrijfsfeestconcept

Ontwikkelen en uitvoeren van bedrijfsfeestconcept voor TotEnMet Heerde.

Een groep mensen komt terecht op de jaarvergadering van een wapenhandelaren syndicaat. Op basis van snelheid, kennis en klantgerichtheid wordt de wapenhandelaar van het jaar gezocht.

Bij aankomst worden de mensen opgewacht door de huurling broertjes Rampo en Dampo. Zij begeleiden de deelnemers veilig naar de vergaderruimte op een spectaculaire tocht door het gebouw met mitrailleurnesten, bermbommen en hinderlagen.

Daar worden ze opgewacht door de secretaris van het syndicaat die ze een kistje met geheime informatie en een wapen overhandigt.

Na het eten is de baas er nog steeds niet, de secretaris presenteert dan maar de jaarcijfers. Net als dat al te langdradig dreigt te worden klinkt het geronk van een helikopter die landt, er is veel rook en licht en een gestalte rent door de zaal, de baas is toch nog gekomen.

Dan gaat het beginnen. In een multimedia quiz over wapens met schiettesten tussendoor moeten de deelnemers tegen elkaar strijden om de titel wapenhandelaar van het jaar. De winnaar wacht eeuwige roem en rijkdom.