Creatieve
Ontdekkingsreizen
in Technologie

Portfolio

Alle data van de pionier members van Club Oklahoma op Noorderzon 2009 zijn verwerkt.

Op basis van deze community effort is een belangrijke ontdekking gedaan:

Jij bent niet alleen je profiel, maar je profiel is ook jou.

Het internet is tegenwoordig zo nauw verweven is met de werkelijkheid dat de grens tussen de twee soms vervaagt of zelfs helemaal wegvalt. Club Oklahoma heeft een zeer interessante bijkomstigheid van die grensvervaging ontdekt. Onder bepaalde omstandigheden is deze grens over te steken en ben jij niet alleen je profiel, maar is je profiel ook jou. Omdat een profiel makkelijk te veranderen is, geeft deze oversteek ongekende mogelijkheden om aan jezelf te werken.

De komende tijd zullen wij aan de Mandemaat 1 te Assen onderzoeken hoe wij het oversteken van de grens tussen de digitale en de echte wereld binnen het bereik van al onze members kunnen brengen. Er wordt gesleuteld aan een alternate reality gaming traject. Hierin worden de deelnemers klaargestoomd voor het overgangsritueel waarmee zij de schemerwereld kunnen betreden en van de voordelen kunnen genieten.

Wij bieden tijdelijk iedereen de mogelijkheid om kosteloos beta-test-member te worden en een peak te nemen in te toekomst van internet.

In december 2011 kan Club Oklahoma 2.0 elke donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zondagmiddag worden ondergaan op afspraak via:

wij[at]cluboklahoma.nl of 06 20293983