Creatieve
Ontdekkingsreizen
in Technologie

Portfolio

Camping de Vredige Wijert

Bedrijfsfeest concept

Ontwikkelen en uitvoeren van bedrijfsfeestconcept voor TotEnMet Heerde samen met Casa Via

Het T/M terrein is voor de gelegenheid omgebouwd tot een theatrale camping waar op allerlei plekken kleine voorstellingen, mini kunst installaties en grappige activiteiten te ontdekken zijn. Gewoon alvast een middag lekker ontspannen napraten over het afgelopen jaar mag natuurlijk ook voor de minder avontuurlijken.

Bij aankomst wordt iedereen persoonlijk welkom geheten door de eigenaar van de camping. Pas op dat u niet over de scheerlijnen struikelt. U kunt zich bij het aanmelden aan de balie alvast inschrijven voor de jaarlijkse bingo met fenomenale prijzen.

Dan kan de vakantie op camping De Vredige Wijert beginnen. U hoeft zich nooit te vervelen, het animatieteam staat garant voor een keur aan vermaak waar u op de meest uiteenlopende manieren het vakantiegevoel kunt ervaren.

Zo zijn er bijvoorbeeld:

  • Het strandgevoel in de T\M beach experience: zand, zee en zonnebrand, met de ogen dicht waant u zich op een tropisch eiland en kunt even helemaal wegdromen.
  • Vakantiespinning: op een hometrainer fietst u langs de meest bijzondere plekken van de wereld, goed voor de lijn en energieneutraal.
  • De regenachtige middag op de camping: ook dit hoort natuurlijk bij het vakantiegevoel de regen tikt gezellig tegen het caravanraam, gezellig met een groepje mensergerjenieten. Als die kinderen maar eens ophielden met jengelen
  • Digitaal afreageren: Om de frustaties van het afgelopen jaar van je af te zetten de website van de school kapot schieten, of facebook sites van leerlingen (is een computerprogrammaatjes dat je kunt downloaden http://www.destroytheweb.net (kan in competitieverband)
  • Voor de denksporters is er een puzzeltocht om de vijver
  • De actieve buitensporters kunnen de wildwaterbaan afvaren met als hoogtepunt de afdaling van de  waterval, beter bekend als de hel van Heerde (als de baan tenminste weer open is, die is op dit moment helaas op last van de arbeidsinspectie gesloten, totaal onterecht natuurlijk, alles is echt veilig)
  • En dan natuurlijk als hoogtepunt van de vakantie de jaarlijkse TotenTMet bingo met spectaculaire prijzen. Nou maar hopen dat ome Sjaak er niet weer met alle prijzen vandoor gaat (er zijn kwade tongen die beweren dat hij gesjoemeld heeft met de bingokaarten).

Bij slecht weer gaan alle activiteiten gewoon door op onze binnenlocaties.